Segíthetünk?

+36 30 600 1017

Nyitvatartás:H-P: 08:00-17:00, Sz: 09:00-12:00

Bemutatkozik az ügyvezető

 

 

Sokan gondolják, hogy az ipari technológiák modernizációjával, a folyamatok automatizálásával, a munkakörnyezet is biztonságosabbá válik. Nos, én úgy vélem, ez csak akkor valósulhat meg, ha a technológiák tervezésénél, kivitelezésénél és üzemeltetésénél biztos tudású, a munka-, tűz-, és robbanásvédelem területén tapasztalt szakemberek működnek közre. Ez motivált abban, hogy a hosszú évek alatt felhalmozott ismereteimet - immár vállalkozóként - számos ipari szegmensben kamatoztassam.

 

Oroszlányon születtem, így már ifjú éveimben közel kerültem a bányászathoz, bányaelektro-lakatosként megismerkedhettem ezzel a különleges iparággal, mely a későbbi tanulmányaimat is meghatározta. 1989-ben Miskolcon végeztem, az egyetem bányagépészeti és bányavillamossági szakán, s az itt megszerzett tudásomat az energiaszektor különböző területein mélyítettem el pályafutásom során. Hosszú ideig dolgoztam üzemvezetőként egy PB tároló és töltő telepen, melynek nemcsak az üzemeltetésében, hanem a tervezési és kivitelezési fázisaiban is részt vettem. Egy ilyen veszélyes üzem működtetésénél kiemelten fontos a munka-, tűz-, és robbanásvédelmi jogszabályi és műszaki követelmények pontos ismerete, betartása/betartatása. Ez ösztönzött a munkavédelmi és tűzvédelmi szakmérnöki képesítések megszerzésére is. Később egy olajipari cég beruházójaként, valamint kivitelezési felügyelőjeként megtapasztalhattam mennyire fontos a különböző beruházói/üzemeltetői igények összehangolása a biztonsági előírásokkal. A szükséges és elégséges védelmi módok megtalálása mindenki érdeke: jogszabályi megfelelés felesleges költségek nélkül biztonságos munkakörnyezetben.

 

 

 

Vállalkozóként örömmel tölt el, hogy neves cégek tisztelnek meg bizalmukkal és keresnek fel oktatások, tanácsadások, felülvizsgálatok, dokumentációk, porvizsgálatok, stb. kapcsán. A jövőben is igyekszem ismereteimet naprakészen tartani, hogy megbízható szaktudással álljak jelenlegi és jövőbeli partnereim rendelkezésére.

 

Jó szerencsét!

Parádi Ervin