Segíthetünk?

+36 30 600 1017

Nyitvatartás:H-P: 08:00-17:00, Sz: 09:00-12:00

Tűzvédelmi megfelelőségi tanúsítás

 

 

A tűzvédelmi megfelelőségi tanúsítvány olyan kijelölt tanúsító szervezet által kiadott dokumentum, amely bizonyítja, hogy az adott tűzoltó-technikai termék továbbá a tűz- vagy robbanásveszélyes készülék, gép, berendezés megfelel a jogszabályokban honosított harmonizált szabványokban meghatározott tűzvédelmi előírásoknak.

 

 

Tűzvédelmi megfelelőségi tanúsítvány beszerzésére kötelezett termékek közül cégünk csak is kizárólag tűz vagy robbanásveszélyes készülék, gép, berendezés vizsgálatában, tanúsításában, ellenőrzésében hivatott segédkezni.

 

Kérd segítségünket annak megállapításában, hogy a termékedet érinti-e a tanúsítás szükségessége! Amennyiben igen, készséggel állunk rendelkezésedre a vizsgálat és a tanúsítás lefolytatásában.

 

Fontos tudni, hogy a tűzvédelmi megfelelőségi tanúsítvány vizsgálati jegyzőkönyvben dokumentált műszaki tartalom megváltoztatásáig vagy maximum 5 évig érvényes, ezért annak kiállítását követően a tanúsított termék rendszeres ellenőrzését a tanúsító szervnek el kell végeznie.