Segíthetünk?

+36 30 600 1017

Nyitvatartás:H-P: 08:00-17:00, Sz: 09:00-12:00

Oldalfelhasználási feltételek

A robbanasbiztonsagtechnika.hu weboldalakon található tartalom az Ex-Advice Munkavédelmi, Robbanásbiztonság-technikai és Tűzvédelmi Kft. szellemi tulajdona. 
Az Ex-Advice Munkavédelmi, Robbanásbiztonság-technikai és Tűzvédelmi Kft. fenntart minden, a robbanasbiztonsagtechnika.hu weboldalakon közzétett tartalom bármely részének bármilyen módszerrel történõ másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó tartalmat és a weboldal kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
A tulajdonos elõzetes, írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra stb.) feldolgozása és értékesítése. A látogató lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - számítógépére elmentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult a lap ilyen módon többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történõ tárolására, letölthetõvé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.


A robbanasbiztonsagtechnika.hu weboldal szerzõi jogvédelem alatt áll, arról bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig bármely módon újra publikálni tilos. Tilos továbbá az Ex-Advice Munkavédelmi, Robbanásbiztonság-technikai és Tűzvédelmi Kft. elõzetes, írásbeli engedélye nélkül a weboldal tartalmát tükrözni, vagyis bármely más, internetre kapcsolt számítógépen közzétenni, még változatlan fomában is.


A robbanasbiztonsagtechnika.hu weboldalakról tartalmat átvenni kizárólag a robbanasbiztonsagtechnika.hu -ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, illetve a robbanasbiztonsagtechnika.hu –ra való hivatkozást minden publikálásnál pontosan és jól láthatóan feltünteti.